Välkommen.

Hej och välkommen till min blogg. Så här tomt är det när man nyss har flyttat in och inte fått upp några tavlor eller gardiner. Lite pynt så är här snart trivsamt. Men det här är också ganska mysigt, att inte riktigt veta vilka möbler som kommer att placeras ut. Ett matbord lär det bli, och mycket prat runt det. En tv åker upp på väggen och lite andra internetuppkopplade prylar. Yogamattan hamnar i lagom räckhåll och två galna katter ska väl också ha någonstans att vara. Sen lär väl mannen och 23-åriga sonen dyka upp nu och då. Sen vet jag inte mer, det får tangentbordet och framtiden bestämma. Och jag.

mia

Comments
    • Grattis min första och bästa besökare. Och tack så mycket, det var ett tag sen jag var ute på såna här ställen, men nu är jag tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>