Kyrka

Jag gillar att det finns kyrkor typ överallt. Det är inte ofta jag är i behov av kyrkorummet men det händer, och då finns det en kyrka oftast helt nära. I Marseille tände Ian och jag ljus för min mamma och pappa och i Karlshamn tände Stefan och jag ljus för alla stackars ungdomar som föll offer för den där dåren i Norge. Eller att man får hjälp att gråta ut på begravningar och tacka livet vid dop och tro på kärlek såklart.
Ungefär så känns det.

mia

Comment
  1. Pingback: Min favoritkyrka | En blogg om allt möjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>