Jag skäms

En kollega från förra jobbet hade delat det här inlägget på Facebook. Jag blev väldigt berörd för det är så mitt i prick. Det är nya tider, vi vet mer och kan inte ducka för det som händer runt om oss. Information och kunskap ger också ansvar, så vi kan inte bara tänka att gränsen går vid Sverige, vi måste ta ansvar för mer än så. Och för alla. Vi är ena lyckans ostar som är födda här, men det är nog dags att börja betala tillbaka. Det är inte gratis det här prima livet.

Tankarna snurrar. Och jag läser Rickard Söderbergs kloka ord igen.

 

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>