Hallå, ni har haft sönder något som är vårt

När vi kom hem igår upptäckte vi att det hade grävts i vårt dike, en rätt lång sträcka. Detta för att få bukt med problem med underminerade vägar, antar vi. Problemet är att de grävt av vår vattenledning och stängt av vattnet, eftersom det troligen sprutade galet mycket. Som tur är har vi borrad brunn så vi är bara utan sommarvatten. Men tänk om vi inte hade en egen brunn? Och var helt beroende av sommarvattnet?

Man kan ju tänka att grävfirman lämnar en lapp med texten ”Vi har grävt av er vattenledning, ring det här numret så ska ni få veta hur snabbt allt blir fixat”. Men så är det ju såklart inte. Jag såg grävmaskinen och företagsnamn med telefonnummer och allt, och jag  har ringt flera gånger, pratat med grävmaskinistfruar och telefonsvarare men ingen återkopplar.

Väldigt irriterande.

015e7ac2a11095946206745a46e3042e9a7f0a87f9

 

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>