Jag är mormor

Det är sant. Till en pojke som fyllde 18 (år) i februari och till en tjej som fyller 17 idag. Ni har säkert räknat ut att rollen är av bonusslag, men ändå. När jag kom in i barnens liv var de redan rätt stora och vi träffas inte särskilt ofta så de ser nog mig som en kvinna som heter Mia och som är gift med deras morfar Stefan.
Ikväll ska vi fira Emelie på indisk restaurang. Det kommer bli kul, alla de här bonusbarnen och deras barn är mycket humoristiska, så än en gång vill jag kalla mig för en lyckans ost.

Frågan är: vad ska jag äta?

En fråga till. Den här tavlan, vad tycker ni om den?

20140512-141319.jpg

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>