Där sprack det

I går var jag i Skottvång. Min man, som spelar i ett soulband, skulle uppträde med bandet på ett mysigt ställe långt inne i Sörmlandsskogarna. Jag hade gott om tid  att pyssla med mitt, eftersom soundcheck tar ett par timmar. En av sakerna jag tänkte passa på att göra var att skriva dagens inlägg, jag är ju med i #blogg100 ni vet och har väl knappt 30 dagars bloggande  kvar. Men det fanns ingen uppkoppling i min mobil, så jag släppte idén för en stund. Sen funkade det visst, men då var kalaset i full gång och jag var utsedd fotograf och hade inte en tanke på att blogga. När jag kröp ner i sängen i den vackra stugan var det redan söndag. Suck. Ja ja. Så kan det gå när man lämnar civilisationen.

Men det var värt det. Som en minisemester med härliga nya bekantskaper, efterfest, skratt, värmande öppen spis och en frukost i hotellklass. Dit vill jag åka igen.

litet-hus

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>