Att klanta sig

Ibland är jag klantig och oförsiktig, utan att riktigt fatta förrän efteråt. Idag ropade jag det där engelska uttrycket som brukar förstärkas med ett mittfinger uppe i luften när en bil snodde min parkering när jag kört fem varv runt Bergsgatan. Det får man göra som bilförare, men kanske inte med rutan nere och när en stackars dam går förbi som undrar vad hon gjort för ont.

Igår släppte jag ut katten och hon betedde sig som om hon såg ett spöke. Sträckte på halsen och stirrade mot ängen vid busshållsplatsen. Då såg jag rådjuret, grabbade tag i kameran och gick ut på trädäcket. Rådjuret upptäckte mig efter första knäppet och satte fart rätt ut i vägen, och den tunga eftermiddagstrafiken. Som tur var hann bilarna bromsa och väja utan krock men det såg rätt otäckt ut. Vad pinsamt om jag hade stått där med min kamera och sett skyldig ut. Men det hade blivit spännande bilder. Kanske.

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>