Pannkaka halv åtta hos mig

För några dagar sen skrev jag om min mammas och Stefans mammas matlagning och vad de troligen skulle ha serverat ifall de varit med i Halv åtta hos mig. Då undrade Petra vad jag skulle bjuda på om jag fick tävla i tv. Det var ju inte alls särskilt lätt att komma på. Men fina bloggkollektivet kom med svaret i sitt veckotema. Pannkakor!

Så här blir det Petra:

Förrätt
Blinier med löjrom, smetana och hackad röd lök

Varmrätt
Quesadillas med kyckling (självklart finns det ett vegetariskt alternativ till dig) med Ians guacamole och tomatsalsa

Dessert
Tunnpannkakor med äppelkompott och hemgjord vaniljglass

 

Jag vet, det ska vara tortillas till quesadillas men om man vill köra glutenfritt blir det nästan lika gott med vetemjölfria pannkakor. Och kanske väl mycket upprepning i min meny, men när det kommer till pannkakor funkar det. Om man är galen i pannkakor vill säga.

mia

Comment
  1. Pingback: Pannkakor | Ingenting är omöjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>