Välkommen maj

bild (26)

I morse vände katten Yeti i dörren, det snöade och blåste ute. Efter ett tag gick han ute i alla fall, jag antar att det var nödvändigt men han var inte ute särskilt länge. Innan klockan blivit nio var alla vakna, även min annars rätt morgontrötta bror och hans fru. Så vi fixade frukost och bänkade oss framför teven och började titta på True Detective. Oj vilken bra serie. Två avsnitt, sen var de tvungna att åka hemåt. En perfekt avslutning på en Valborgsmässofest, som började precis lika trevligt.

Och om jag inte har sagt det förr, jag har världens bästa bror och svägerska.

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>