Min brygga

När jag var liten hade vi båt vid den här bryggan. Den var nog i samma storlek som den på bilden. Vi hade också sommarstuga alldeles nära här, på andra sidan stora vägen. 1974 ville mina föräldrar ha större båt och pappa ville komma närmare jobbet i Årsta partihallar så de sålde fritidshuset här på Värmdö och vi flyttade från radhuset i Tyresö och byggde hus i Vårberg. Ja, sen gick det 30 år och så en dag för nästan nio år sedan kom jag hit, huset var till salu och jag köpte det. Konstigt va?

Men det är inte så konstigt att jag känner mig väldigt hemma här.

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>