Man är inte sina känslor

Så sa en yogalärare till mig en gång. Känslor kommer och går, därför är man inte vad det nu är man känner för stunden för tungt eller dumt. Det tycker jag var bra och klokt, kanske självklart men inte för mig när jag är där med grodperspektiv på livet.

Igår var jag tom på energi och åt glass till middag. Kändes inget vidare, men i morse kom inspirationen tillbaka och nu har jag gjort goda vegorätter som ska serveras med Niklas Ekstedts lammfärsbiffar. Inte kolgrillade, förlåt Niklas, men väl gasolgrillade. Skönt att det svänger.

image

 

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>