Mitt liv som hund

Om facebook får bestämma är jag en rottweiler.Förvisso beskriven som en beskyddande och snäll människa, men ändå. Vem vill vara en rottweiler?

Men om jag istället utvecklar temat till Mitt liv som hund-ägare kan jag berätta om en boxervalp jag hade i en vecka. Vi hämtade Lemmy i Uddevalla och familjen var så lycklig. Sen fick sonen, som var fem år, utslag över hela kroppen. Som den allergikännaren jag är fattade jag det tunga beslutet att hunden måste bort. Så efter bara några dagar åkte vi hela den långa vägen tillbaka till Uddevalla och lämnade tillbaka Lemmy till sina galet söta valpbrorsor och syrror. Någon dag senare när jag lämnade sonen på dagis berättade fröken att den där pricksjukan nu hade spridit sig till ännu fler. Oj då, och då var det för sent. Men det var nog ett tecken, vi var nog inte lämpade för att ha hund. 

Det var mitt liv med hund.

mia

Comments
  1. Pingback: Mitt liv som hund | En blogg om allt möjligt

  2. Hellre rottweiler än … afghanhund va? För det blev jag. Offentliggjordes inte då. Nu gör det det. Jag är en afghanhund. Enligt Facebook. Hm.

    Liite roligt med prickarna ändå. I alla fall i efterhand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>