Uteliv

20140422-214935.jpg
För att få ut det mesta av våren har jag flyttat ut mitt kontor på trädäcket. Och blommorna som inte tål de låga nattemperaturerna släpas ut på morgonen och tillbaka in på kvällen i säkert en månad till. Katterna tycker det är extra roligt, för nu kommer det någon och undrar hur det går när de leker sina byten till döds. Vårens favoritkompis är ödlan. Tre stycken har Maredsous jonglerat ihjäl, alla tappade svansen av förskräckelse (har Petra lärt mig).
Men någon bild på stympad ödla blir det inte, däremot årets pelargonmix.

mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>