Hej

Hej

Jag börjar så här. En smula trevande, men dock en början. En nystart, en ny bloggstart på en ny plats. Vad har jag att berätta? Vad har jag lärt idag? När jag skriver det här är måndagen snart till ända. Jag har arbetat hårt hemmavid, jag har fikat på uteservering, jag har använt min nya juicemaskin och pressat saften ur bland annat en rödbeta. Jag har lagat potatismos till middag och jag har hört min samboman baka fransk chokladkaka medan jag kvällsjobbade. Jag har också googlat väldigt mycket på Paul McKenna och även försökt massera min ena katt. Men har jag lärt mig något? Nä, men det gick bra ändå. Det här var en bra dag.

Nu såsar jag i soffan till en Richard Gere-film och lovar att nästa inlägg ska blir mer intressant än detta. Och om inte nästa blir det, så i alla fall nästa. Eller nästa. Eller nästa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>